Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2019 21:05 - СЛУГИТЕ НА АНТИХРИСТА ГОТВЯТ СТРАШЕН ГЛАД В СВЕТА. И Путин в Русия също
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2540 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 22.01.2019 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Световното антихристово (юдосатанинско) правителство, заедно със създаването на електронен тотален концлагер, готови в света и серия катастрофични катаклизми. И един от ключовите фактори, с който ще принуждават хората да приемат всички условия на антихриста (вкл. душепагубните антихристови знаци - печати на звяра), ще е гладът! (Защото, според ционистките тайни протоколи, "гладът е най-силното оръжие"!  Г.С.)
Когато хората няма да има какво да ядат, тогава ще обявят, че заради контрола по разпределението на продуктите и свързаните с това процедури, всички граждани трябва да приемат всичко, което поиска ръководството на страната или на света. И гладуващите безбожни хора ще се съгласяват на всичко. Така, мнозинството от хората, след като приемат всичко, вкл. и знаците (печата) на антихриста, ще отидат в ада!
А за да могат слугите на антихриста да създадат такъв страшен глад, ще трябва да забранят на хората, да си произвеждат сами храна. Ето затова по целия свят се приемат закони, които принуждават хората да се отказват от животновъдство, земеделие и градинарство. Същото се прави и в Русия, под зоркото ръководство на путинския чиновнически кагал. Да им запрети Господ!

От началото на 2019-го година в Русия влезе в сила изменение на закона за данъчното облагане на земята, което сред народа веднага беше наречено “виладжийски или градински данък”.
Ето го и оригиналът на закона за Административните Правонарушения в РФ: (преводът, накратко, е отдолу)
 
image

Превод:
Член 10.12 . Нарушенията на правилата за производство, обработка, съхраняване, продаване, превозване и използване на семена от селскостопански растения - водят до предупреждение или налагане на глоба: на граждани, в размер от 300 до 500 рубли; на длъжностни лица, от 500 до 1000 рубли; на юридически лица, от 5 000, до 10 000 рубли. (като под семена се разбират и растенията, или плодовете, които могат директно да се засаждат да дават плодове)...

Ситуацията е много по-мрачна, отколкото на първ поглед изглежда, което личи от това, че при всеки опит да се обсъжда тази тема във форумите, или когато някой публикува неще по този въпрос, - веднага се нахвърлят десетки тролове, които започват да омаловажават случая и да оправдават "любимото правителство". Т.е троловете веднага се насъскват, което говори за важността на темата за глобализацията и монополизирането на производството на храни... 
Макар че историята с изтласкването от пазара на храните, произведени от дребни собственици започна педи около 40 години, антиглобалистите забиха тревога чак в края на деведесетте, когато стана очевидно масовото фалиране на дребните семейни ферми, по целия свят. Макар че, във всяка страна и на всяко място, причините да бяха различни, - резултатите бяха едни и същи.
В развитите страни глобалистите действаха меко, и постепенно затягаха гайките, така, че година след година ставаше все по-неизгодно, да се поддържа малка селскостопанска ферма. Последният пример е Европа, където, мине, - не мине, "надзорните комисари" започваха старателно да следят за качеството на яйцата, например, или на кривите краставици. И като по команда, цалата преса започне да повтаря страшните последствия, например, от нечие хранително разстройство, и по цяла Европа започваше детаилно да описват страданията на хранително- разстроените.
И като реакция на гневните статии и предавания, надзорните орган незабавно започваха наказателно-възпитателна кампания срещу дребните фермери, поставяйки ги в такива условия, че доброзорлем, един след друг,  да се отказват от дребните си стопанства.
Но така меко се постъпваше само в Европа и САЩ. Но в Аржентина, например, която през втората половина на миналия век, заливаше света със селскостопанска продукция, глобалистите замътиха в края на 90-тте години, беспрецедентна икономическа криза, по време на която изкупиха почти цялата селскостопанска земя, и на която вече 20 години практически  нищо не се отглежда.  А в ЮАР, друга фермерска страна, изведнъж започна клане на белите фермери – така и тази страна отпадна от световния пазар за храни. А в Австралия, по неясни причини, от година на година, започнаха суши, и там даже най-упоритите фермер се разоряват. 
В следствие на всичките тези манипулации, с производство на храни останаха да се занимават само някакви си глобални корпорации, което им позволява, безпрепятствено да произвеждат ГМО храни. Така че, и да не искате ГМО, други храни вече почти няма от къде да купите.
Ситуацията сама по себе си е тъжна, понеже хората са лишени от избор. Но най-лошото е че всички са заплашени, или обречени, на всепланетарен глад. 
Утре, например, Monsanto Company ще обяви, че повече няма да продава семена на фермерите за новата сеитба. Или ще ги ударят с невъзможни цени. И какво ще правят тогава фермерите? Нямат свое зърно да сеят, понеже глобалистите (разбирай - еврейството) планомерно въвеждат разни “административни наредби”, които забраняват на фермерите да съхраняват и да ползват за сеитба свои семена. И при нарушение, най-малкото, ще има глоби, а най-лошото, - ще забранят на фермера да се занимава със селско стопанство, и ще му отнемат земята.
В подобна опасна ситуация, някак се открояваха неколко страни, и в частност Русия, която в западната блогосфера се считаше за някакъв (ноев) ковчег, който няма да допусне, планетата да умре от глад. В САЩ, например, забраната, фермерите да използват свои семена, е в сила от доста отдавна, а в Русия подобна идея до скоро предизвикваше само смях.
Но, както виждаме, сега вече не ни е до смях. Административната наредба е отпечатана, и на нейна основа чиновниците лесно могат да започнат борба срещу непокорните виладжии-градинари. Не искате да ви слагат чипове и имате намерение да напускате градовете, - но те и там ще ви намерят, понеже в световната антихристова система ще е забранено да се живее без чип, и да се яде храна, без ГМО. 
В миналите векове, по време на войни и революции, убежище за мнозина са били селата, където бягали, при свои роднини, всики, които не искали да работят за оккупаторската власт.
Но победилите съюзници, с монополи като Monsanto и Ко, сега няма да допуснат в никое село да се отглежда растителна и животинска храна, и гладът в целия свят може да се постигне, само със щракването на един клавиш. Така ще е и във включента в глобалната схема ПУТИНСКАЯ РУСИЯ, където вече храна може да се отглежда, само ако имаш издаден “сертификат”. Което говори, че клавишът ще бъде щракнат много скоро, и планираният световен глад, не е зад девет планини, а е на прага ни. Затова, бъдете на щрек! И Господ да ни е на помощ!

https://3rm.info/main/74033-slugi-antihrista-gotovjat-v-mire-strashnyj-golod-i-putin-v-rossii-v-tom-chisle-video.html

Превод, Григор Симов

Господи, благослови!





Гласувай:
0



1. zaw12929 - Все Русия Ви е в ума! Стига! Мислех ви ...
21.01.2019 11:08
Все Русия Ви е в ума! Стига! Мислех ви за по нормален
Вие от името на Мон санто ли ни плашите?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313180
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031