Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2018 21:34 - Топ 10 причини, поради които жените се развеждат
Автор: petyya Категория: Тя и той   
Прочетен: 392 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Някои хора смятат, че сексуалната изневяра е основната причина за развод, но са напълно на погрешна пътека. Съществуват още десетки и стотици причини, които развеждат семейни двойки, а сред най-често срещаните са следните:

image 1. Брак по погрешни причини 

Бракът заради пари е една от причините, поради които някои двойки се развеждат. В действителност, много от двойките имат този проблем и той ги кара да напуснат връзката. Други просто се споразумяват за брак, само защото им се предлага с пари.

2. Изгубени в ролите 

Точно както много двойки забравят своите единични приятели, както и единични начини на живот, след като се оженят, така и като се добавят децата, мнозинството от родители съвсем скоро изгубват самоличността си. Докато децата растат и се нуждаят от все по-малко внимание, съпрузите често са стигнали момента на отчуждение и не мога да си спомнят защо са се оженили.

3. Липса на индивидуалната идентичност 

Co-зависимите отношения не са здрави. След като не се налага да покажете собствените си интереси или нямате възможност да изразите себе си, вие ставате „тъпа“ двойка.
4. Споделената визия е чужда 
Някои хора смятат, че щом сключат брак всичко се е променило. Вашата идея за почивка на курорт може да не е същата, като тази на партньора ви. Шансовете, вие или вашият партньор да сте се променили, променя и очакванията.
5. Интимността изчезва 

В един момент във времето, няма да има промяна, когато става въпрос за интимност. Като цяло, мъжете се нуждаят от сексуална възприемчивост да се чувстват романтично, докато жените се нуждаят от романтика, за да бъдат сексуално отзивчиви.
6. Нездравословни очаквания 

След като един човек не е щастлив, тя или той е трябвало да се принудят значително и да направят необходимите промени, за да изглеждат щастливи отново. Обикновено това става под формата на обвинения, критики, заплахи, подкупване, наказания, оплакване или заяждане.
7. Финанси 

Липсата на финанси, не е единствена причина за развода, а по-скоро липсата на съвместимост. Противоположностите полове могат да се привличат още, но когато са изправени пред „катедрата по финанси“, развод често настъпва.
8. Извън обсега 

Когато става въпрос за физически контакт, експертите заявяват, че е важно, всяка двойка да има физически контакт. Да, вярно е, че сексът е добър, но вие също трябва да се допълните това с целувки, държейки се за ръце и импровизирани прегръдки. Двойките, които не поддържат интимна връзка чрез сексуални и не сексуални действия се казва, че са предназначени да бъдат виртуални непознати.
9. Различни интереси и приоритети 

Ако имате споделен интерес заедно, бракът ви може да бъде успешен. Ако не може да намерите общи страсти, то неминуемо ще се отдалечавате един от друг.
10. Неспособност да се решат някои конфликти 

Всяка двойка има разногласия. Ключът се развива в основни правила и всеки партньор трябва да се чувства уважаван. В някои случаи това изисква 3-та страна, рефер да помогне при определянето на тези правила. Така двойката се учат да преминават през заряди от различни емоции, както щастливи, така и негодувание, но такива да не се таят.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petyya
Категория: Тя и той
Прочетен: 53762
Постинги: 17
Коментари: 5
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031